Opcija Sortiranja
  • Cijena
  • ID Nekretnine
  • Vrsta Nekretnine

Prodaja Građevinsko zemljište 4417 m2, Dragonožec Zagreb

Dragonožec, Grad Zagreb, Hrvatska

10Slika
Na nekretnine oglašene u našoj ponudi, klijent kupac, ne plaća agencijsku proviziju!Vrlo lijepo građevno zemljište površine 4417 m2. Zemljište je smješteno unutar neizgrađenog dijela građevinog područja naselja Dragonožac. Direktno do prometnice (strana zemljišta uz prometnicu je u širini od otprilike 35 m) s lijepim pogled na okolne brežuljke.
10€ / m2

Na prodaju Građevinsko zemljište 999 m² Stupnik, Zagreb,

Donji Stupnik, Zagrebačka županija, Hrvatska

6Slika
Na nekretnine oglašene u našoj ponudi, klijent kupac, ne plaća agencijsku proviziju!Vrlo lijepo zemljište površine 999 m². Zemljište je smješteno u Donjem Stupniku na mirnoj lokaciji. Smješteno je direktno do prometnice (strana zemljišta uz prometnicu je u dužini od otprilike 20 m) s lijepim pogledom na okolne brežuljke. Infrastruktura je u neposrednoj blizini.
55€ / m2

Građevinsko zemljište na prodaju Stupnik 5177m² 55EUR/m²

Donji Stupnik, Zagrebačka županija, Hrvatska

6Slika
Na nekretnine oglašene u našoj ponudi, klijent kupac, ne plaća agencijsku proviziju!Vrlo lijepo zemljište površine 5177 m². Cijena po metru je 55 EUR. Zemljište je smješteno u Donjem Stupniku na mirnoj lokaciji. Smješteno je direktno do prometnice (strana zemljišta uz prometnicu je u dužini od otprilike 120 m) s lijepim pogledom na okolne brežuljke.
55€ / m2

Stan za najam, centar, Đorđićeva 48 m2

Đorđićeva, Grad Zagreb, Hrvatska

1Spavaća soba
1Kupatilo
1Parkirno mjesto
12Slika
Na nekretnine oglašene u našoj ponudi, klijent najmoprimac, ne plaća agencijsku proviziju! Strogi centar grada, blizu Zrinjevca. Prekrasan dvosobni stan u centru grada, Đorđićeva ulica, smješten u prizemlju zgrade s 4 etaže i okrenut prema dvorištu. Stan je kompletno uređen te moderno namješten namještajem.
500€ Mjesečno

Za najam, Zagreb Centar Bogišićeva poslovni prostor 98.88m²

Donji Grad, Grad Zagreb, Hrvatska

5Prostorija
1Kupatilo
19Slika
Na nekretnine oglašene u našoj ponudi, klijent najmoprimac, ne plaća agencijsku proviziju! Zagreb, Bogišićeva ulica, centar grada. Poslovni prostor od 98.88 m² za najam, kompletno adaptiran. Ovaj izvrstan poslovni prostor, pogodan je za uredski najam, npr. za predstavništvo, agencije, odvjetnički ured, Knjigovodstveni ured, zubarska ordinacija i slične namjene.
900€ Mjesečno

3-soban stan za najam Vrhovec 110 m2 s terasom i vrtom

Vrhovec, Grad Zagreb, Hrvatska

2Spavaća soba
2Kupatilo
1Parkirno mjesto
16Slika
Na nekretnine oglašene u našoj ponudi, klijent najmoprimac, ne plaća agencijsku proviziju! Vrhovec, 3-soban stan od 110 m2 za najam. Stan je smješten u prizemlju krasne obiteljske vile s izlazom na veliku terasu (oko 50m2) i cca 1000 m vrta na korištenje.
1,500€ Mjesečno
41 Rezultat(a) vraćen(o).Po Stranici