Opis Nekretnine

Vrlo lijepi dvoetažni penthouse stan na prodaju Vrbik 122.80 m2. Otvoreni i prostrani dnevni boravak, 2 Spavaće sobe, 2 kupatila, parkirno mjesto. Mogućnost kupnje još jednog parkirnog mjesta i garaže za ukupnu cijenu od 286.200 eur uključujući stan, 2 parkirna mjesta i garažu.

Osnovni Podaci i Lokacija nekretnine

Ovaj dvoetažni, trosoban stan u Vrbiku smješten je na 4 i 5 katu zgrade s liftom građene 2000 g. Stan prodaje prvi vlasnik ujedno i projektant zgrade.
Sastoji se od prve etaže na 4 katu s ulaznim prostorom, spavaćom sobom, kupaonicom, balkonom sjeverne orijentacije, i spremišta. Druga etaža na 5 katu sastoji se od prostranog “open space” dnevnog boravka s radnim prostorom (uredom) blagovaonicom i kuhinjom te izlazom na balkon južne orijentacije. Na gornjoj etaži nalazi se i spavaća soba, i glavna kupaonica (s ulazom iz dnevnog boravka i spavaće sobe).
Apartman se nalazi u mirnoj stambenoj četvrti. Na par minuta hoda udaljenosti do gradskog prijevoza a u blizini vrtića, škole, fakulteta, trgovina, restorana i kafića te glavnim prometnih pravaca Grada Zagreba (Savska, Slavonska, Vukovarska). Odlična povezanost gradskim prijevozom, tramvajske stanice na Savskoj ili Vukovarskoj: (linije: 3, 4, 5, 14, 17, 32, 33), Autobusna stanica na Slavonskoj Aveniji (linije 107 i 108). Poseban stan u lijepom rezidencijalnom kvartu, no blizu poslovne zone grada Zagreba.

Dvoetažni penthouse stan na prodaju Vrbik, opremljenost

Stan je održavan i u odličnom stanju u zgradi iz 2000 g s time da je zadnja adaptacija rađena 2018 g. Gornja etaža ima visoki zaobljeni (bačvasti) strop s krovnim prozorima, te je izuzetno svijetla i daje dojam izninmne prostranosti.
Grijanje je centralno etažno plinsko. Kvalitetna PVC stolarija i ostakljenja te kombinirani drveno-aluminijski velux prozori na krovištu (ukupno 11 komada). 2 klima uređaja, Protuprovalna vrata, Bukvin parket, kvalitetna keramika i sanitarije. parkirno mjesto u zatvorenom dvorištu.
Vrlo zanimljiv stan i kao investicija zbog odlične lokacije na pješačkoj udaljenosti od većine gradskih sadržaja te dobrih mogućnosti najma.

Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji