Opis Nekretnine

Ova nekretnina trenutno nije dostupna.
Izdvojeno

Novouređeni trosobni stan na prodaju Sesvete, Selčinska ulica smješten na 2. katu zgrade od 4 katova. Površina stana 67.25 m2 s time da je dodatno zatvoren balkon pa korisna površina stana iznosi oko 71 m2.
Ovaj lijepi stan smješten je u urednoj i održavanoj zgradi građenoj 1987. godine. Zadnja adaptacija stana je iz 2017 godine. Postoji mogućnost kupnje s namještajem.
Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s blagovaonicom, balkononom i ostavom, kuhinje, 2 spavaće sobe i kupatila. U podrumu se nalazi spremište. Grijanje je centralno plinsko etažno, i instaliran je klima uređaj u dnevnom boravku.
Orjentacija stana je jug istok.
Trosobni stan na prodaju Sesvete, Selčinska ulica, nalazi se na dobroj i mirnoj lokaciji, okružen zelenilom i u neposrednoj blizini škole, vrtića, ambulante, trgovačkih centara, idealno za obiteljski život. Gradski prijevoz u blizini, a parking mjesta dostupna su oko zgrade. Vrlo zanimljiv stan, odličan za obitelj.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji