Opis Nekretnine

Sniženo

Sniženo s 95.000 EUR Građevinsko zemljište na prodaju Drenje Istra. Lijepo građevinsko zemljište površine 1016 m². Zemljište je smješteno u na mirnoj lokaciji s otvorenim pogledima na more i otoke Kvarnera, grad Rijeku. Smješteno oko 650-700 m zračne linije od mora.
Za građevinsko zemljište na prodaju Drenje Istra izrađeno je idejni projekt za 4 sobnu kuću / villu s bazenom i garažom (po idejnom projektu površina objekta je 363,05 m²).
Udaljenost do grada Labina oko 9 km, a do plaže oko 2,5 km (Ravni – oko 4 minute vožnje) s time da ispred zemljišta postoje skrivene uvale do kojih je moguće doći isključivo pješice (cca 5 – 7 min hoda). Deset do petnaest minuta vožnje do trgovačkog centra, benzinske stanice, trgovine, vrtića, škole i svih ostalih gradskih sadržaja.

Vrhunska lokacija u naselju Drenje, južno od Labina na istočnoj obali Istre s lijepim pogledima, ali i dobro skrivena lokacija koja pruža osjećaj netaknute prirode i Mediterana kakav je nekad bio. Lokacija je izvrsna za gradnju kuće za odmor, ville s bazenom i/ili sličnih objekata. S obzirom na mikro-lokaciju zemljišta i važeće prostorne planove pogled na more nije moguće zakloniti jer je gradnja ispred ovog zemljišta limitirana.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Značajke

Podaci o Lokaciji