Opis Nekretnine

Lijepo građevinsko zemljište na prodaju Drenje Istra površine 800 m². Zemljište je smješteno oko 600-700 m zračne linije od mora s pogledom na more.
Zemljište se nalaze u istočnoj Istri u mjestu Drenje, u okolici grada Labina i Rapca. Izvrsna lokacija koja će oduševiti ljubitelje prirode posebno one koji traže lokaciju za gradnju kuće za odmor odnosno vile sa bazenom i pogledom na more, Kvarner, grad Rijeku i otoke.
Građevinsko zemljište na prodaju Drenje Istra s građevinskom dozvolom i plaćenim davanjima. Predviđena gradnja objekta modernog dizajna s bazenom.
Infrastruktura je u blizini. (struja, voda). Udaljenost do Labina oko 9 km a do plaže oko 2,5 km (oko 4 minute vožnje). Deset do petnaest minuta vožnje do trgovačkog centra, benzinske stanice, trgovine, vrtića, škole i svih ostalih sadržaja.
Izuzetna cijena uzimajući u obzir mogućnost gradnje odmah s plaćenim davanjima te vrhunska lokacija s lijepim pogledima.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Značajke

Podaci o Lokaciji