Opis Nekretnine

Sniženo

Građevinsko zemljište na prodaju Labin Drenje Istra. Vrlo lijepo zemljište površine 2262 m² . Zemljište je smješteno u na mirnoj lokaciji okruženo s nekoliko kuća i šumom. Smješteno oko 900 m zračne linije od mora s pogledom na more.

Vrlo lijepa lokacija građevinskog zemljišta. Zemljište je pogodno za gradnju obiteljske kuće ali posebno za gradnju jedne ili više kuća za odmor/najam s bazenom.

Infrastruktura je u blizini. (struja, voda). Udaljenost do Labina oko 9 km a do plaže oko 2,5 km (oko 4 minute vožnje). Deset do petanest minuta vožnje do trgovačkog centra, benzinske stanice, trgovine, vrtića, škole i svih ostalih sadržaja.

Građevinsko zemljište na prodaju Labin Drenje odlična je lokacija s lijepim pogledom na more i Kvarnerske otoke zahvalna za ljubitelje skoro netaknute prirode. Zemljište ima 2 pristupa, s prometnice i po makadamskom putu.

Građevinsko zemljište na prodaju Labin Drenje Istra je unutar obuhvata Prostornog plana općine Raša, kao uređeni neizgrađeni dio građevinskog područja naselja. Odličan omjer uloženog i dobivenoga za traženu cijenu.

Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji