Opis Nekretnine

Investicija

Građevinsko zemljište na prodaju Labin Drenje Istra. Vrlo lijepo zemljište površine 4.204 m². Zemljište je smješteno u na mirnoj lokaciji dobro skriveno od pogleda s ceste. Smješteno oko 900-1000 m zračne linije od mora s pogledom na more.
Ukupno 4 gradilišta s građevinskim dozvolama za 4 vile s bazenom ukupne površine od 1608.17 m² bruto razvijene površine (s garažama i bazenima). Zemljišta se nalaze se u istočnoj Istri u mjestu Drenje, u okolici grada Labina i Rapca. Izvrsna lokacija koja će oduševit ljubitelje prirode posebno one koji traže lokaciju za gradnju kuće za odmor odnosno vile sa bazenom i otvorenom pogledu na more, Kvarner i otoke, zelena brda istočne Istre.
Građevinsko zemljište na prodaju Labin Drenje Istra s pravomoćnim građevinskim dozvolama i plaćenim davanjima. Moguća je stambena izgradnja kao i stambeno – poslovna. Građevinske dozvole predviđaju gradnju objekata s velikim i prostranim terasema, ali i velikim staklenim povrsinama s otvorenim pogledima na skoro netaknutu prirodu i more koje pruža istočna obala Istre.
Infrastruktura je u blizini. (struja, voda). Udaljenost do Labina oko 9 km a do plaže oko 2,5 km (oko 4 minute vožnje). Deset do petnaest minuta vožnje do trgovačkog centra, benzinske stanice, trgovine, vrtića, škole i svih ostalih sadržaja. Moguća je gradnja odmah a vlasnik zemljišta je pravna osoba, te može i ponuditi izgradnju objekata. S obzirom an koncept projekta moguća je izgradnja zatvorenog kompleksa s 4 objekta (gated community).
Izuzetna cijena uzimajući u obzir mogućnost gradnje odmah s plaćenim davanjima te vrhunska lokacija s lijepim pogledima, ali i dobro skrivena lokacija koja pruza osjećaj netaknute prirode.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Značajke

Podaci o Lokaciji