Opis Nekretnine

Građevinsko zemljište na prodaju Labin Kapelica. Vrlo lijepo zemljište površine oko 2000 m² (na prodaju je dio veće čestice). Zemljište je smješteno u na mirnoj lokaciji s jedne strane okruženo uređenim obiteljskim kućama a s drugih strana livadama i šumom. Smješteno oko 100 m do 150 m udaljeno od prometnice Labin – Koromačno.
Infrastruktura je u blizini. (struja, voda). Udaljenost do Labina oko 2,5 km (oko 4 minute vožnje).
Vrlo mirna lokacija građevinskog zemljišta. U neposrednoj okolici ovog građevinskog zemljišta nalazi se nekoliko kuća. Zemljište je vrlo pogodno za gradnju obiteljske kuće ali i za gradnju kuće za najam s bazenom.
Najbliža autobusna stanica na cca 250 m. Par minuta vožnje do trgovačkog centra, benzinske stanice, trgovine, vrtića, škole i svih ostalih sadržaja.
Građevinsko zemljište na prodaju Labin Kapelica se prodaje u komadu no moguća je i parcelacija istog po dogovoru (minimalno 1000 m²). Zemljište je unutar obuhvata UPU kapelica, stambene namjene. Odličan omjer uloženog i dobivenoga za traženu cijenu.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji