Opis Nekretnine

Investicija

Građevinsko zemljište na prodaju Labin Drenje Istra. Vrlo lijepo zemljište površine 1.194 m². Zemljište je smješteno u na mirnoj lokaciji dobro skriveno od pogleda s ceste. Smješteno oko 900-1000 m zračne linije od mora s pogledom na more.
Građevinsko zemljište na prodaju Labin Drenje Istra s pravomoćnom građevinskom dozvolom i plaćenim davanjima za kuću/vilu s bazenom i garažom od ukupno 700.16 m² bruto razvijene površine.
Infrastruktura je u blizini. (struja, voda). Udaljenost do Labina oko 9 km a do plaže oko 2,5 km (oko 4 minute vožnje). Deset do petnaest minuta vožnje do trgovačkog centra, benzinske stanice, trgovine, vrtića, škole i svih ostalih sadržaja. Moguća je gradnja odmah a vlasnik zemljišta je pravna osoba, te može i ponuditi izgradnju objekta.
Izuzetna cijena uzimajući u obzir mogućnost gradnje odmah s plaćenim davanjima te vrhunska lokacija s lijepim pogledima, ali i dobro skrivena lokacija koja pruza osjećaj netaknute prirode.
Ovo zemljiste prodaje se zasebno ali i kao dio projekta s ukupno 4 građevinske čestice i moguća je izgradnja zatvorenog kompleksa s 4 objekta.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji