Opis Nekretnine

Izdvojeno

Starogradska jezgra Labina. Kamena kuća na prodaju Grad Labin. Lijepa i zanimljiva kamena kuća na prodaju, s 3 etaže + tavan, površine 100 m2 + dvorište od 41 m2.
Kuća je izvorno građena u 16 stoljeću i obnovljena iz temelja osamdesetih godina. Ovaj objekt satoji od ulaznog hodnika, kupatila i kotlovnice prizemno. na katu je kuhinja i dnevni boravak s izlazom na prostranu terasu. Na drugom katu su dvije sobe i kupatilo. Tavanski prostor se koristi kao ostava.
Kamena kuća na prodaju Grad Labin, drevna Albona jedan od najljepših i najočuvanijih istarskih gradova. Kuća je smještena unutar nukleusa gradske jezgre i udaljena oko 3 minute hoda od glavnog gradskog trga. U neposrednoj blizini muzeja, nekoliko galerija i umjetničkih ateljea, restorana i ostalih gradskih sadržaja.
Ova kamena kuća na prodaju Grad Labin vrlo je rijetka nekretnina na tržištu. Grijanje je putem centralnog grijanja. Moguć je pristup vozilom a najbliža parkirališta udaljena su oko 50 – 70 m. Smještena u mirnoj ulici sa dvorišten koje je dobro skriveno od pogleda s ulice.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas. Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji