Opis Nekretnine

Izdvojeno

Izvrsna, očuvana i obnovljena, vrlo šarmantna, tradicionalna, kamena, Istarska kuća sa lijepo uređenom okućnicom u bližoj okolici grada Labina. Ova kamena kuća na prodaju Istra, Labin nudi izvrsnu priliku za ljubitelje starine i omogućuje doživljaj kamene kuće u Istri.

Obnovljena kamena kuća na prodaju Istra, Labin smještena je na zemljištu od 475 m2. Kamena kuća od ukupno 111.70 m2 sastoji se od prizemlja i potkrovlja. U prizemlju ove šarmantne kuće nalazi kuhinja opremljena i namještena, po mjeri izrađenim namještajem, dnevni boravak iz kojeg se izlazi u zimski vrt/blagovaonicu, te natkrivena ulazna terasa. U prizemlju je smještena i kupaonica s zasebnom praonicom rublja, te ostava.
Unutarnje stepenište vodi na kat/potkrovlje s 2 sobe od kojih se jedna koristi kao dnevni boravak a druga kao spavaća soba s toaletom. Kuća ima i vanjsko zidano spremište, te zasebnu i kvalitetno građenu drvenu / vrtnu kućicu na uređenoj okućnici.
Ova kamena kuća lijepo je namještena pažljivo biranim namještajem, većinom rađenim po mjeri, kuća se prodaje djelomično namještena.

U uređenom vrtu, uz spremišta, nalazi se i vanjski roštilj s natkrivenom drvarnicom te kameni stol s klupama. Objekt je spojen na vodovodnu, elektro i telefonsku mrežu. Za potrebe odvodnje koristi se bio septička jama. Grijanje je putem peći na drvo / kruto gorivo. Kuća i čestica omeđena je kamenim zidom s lijepim željeznim vratima sa strane ceste te pruža privatnost od pogleda s ulice. Stražnje dvorište gleda na okolne livade i šumarke.

Ova kamena kuća na prodaju Istra, Labin idealna je za ljubiteljem mira i prirode, zaljubljenike u skoro netaknutu unutrašnjost Istre. Kuća je udaljena oko 8 km do Grada Labina, cca 12 minuta vožnje do shopping centara, trgovina, restorana, doma zdravlja, banke, pošte i svih ostalih gradskih sadržaja. Oko 18 minuta vožnje (12 km udaljenosti) potrebno je do poznatog ljetovališta Rabac i njegovih prekrasnih šljunčanih plaža s kristalno bistrim Jadranskim morem.
Ovaj objekt može biti vrlo interesantan i kao kuća za odmor u smislu najma tijekom turističke sezone. Kuća je posebno pogodna, i planirana u toku obnove za bračni par.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji