• Kamena kuća na prodaju, otok Hvar
  • Kamena kuća na prodaju, otok Hvar
  • Kamena kuća na prodaju, otok Hvar
  • Kamena kuća na prodaju, otok Hvar
  • Kamena kuća na prodaju, otok Hvar
  • Kamena kuća na prodaju, otok Hvar

Opis Nekretnine

Investicija

Na nekretnine oglašene u našoj ponudi, klijent kupac, ne plaća agencijsku proviziju! Otok Hvar, U samom povijesnom središtu grada Hvara. Kamena kuća na prodaju, otok Hvar, sa 3 etaže, površine 254,54 m2. Kuća je obnovljena osamdesetih godina i koristila se kao odmaralište. Ovaj objekt nudi ukupno 8 soba s terasama, 4 kupaonica, dnevni boravak i kuhinju. 4 sobe su dvokrevetne, a 4 sobe su jednokrevetne.

Nekretnina ima zanimljiv pogled na grad Hvar i udaljena je manje od 100 metara od glavnog gradskog trga, kazališta, hvarske katedrale, mora i svjetski poznatih restorana i lounge barova. Ova jedinstvena nekretnina može se prenamjeiti u obiteljsku vilu, ili u nekretninu za izgradnju mini ili bucket hotela, hostela ili sličnog turističkog kapaciteta.
Kamena kuća na prodaju, otok Hvar, drevni Pharos jedan od najljepših dalmatinskih otoka smještenih na važnom strateškom i nautičkom položaju s blagom klimom. Najsunčaniji otok Jadranskog mora. Smatra se jednim od 10 najljepših otoka na svijetu, bogatog raznovrsnim povijesnim, prirodnim i kulturnim spomenicima.
Grad Hvar, je pomalo bajkoviti grad zbog svoje arhitekture i prirode. Stvari koje treba vidjeti i doživjeti na i u Hvaru; Hvarsko kazalište (osnovano 1612.), Hvarsku katedralu, franjevački samostan i utvrdu Fortica (Španjola). Naravno, neizbježna je šetnja kroz povijesnu jezgru grada Hvara u kojoj se nalazi ova kuća.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas. Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!