Opis Nekretnine

Na nekretnine u našoj ponudi, kupac, ne plaća agencijsku proviziju! Kloštar Ivanić kuća na prodaju. Samostojeća kuća na prodaju s pomoćnim prostorijama i zasebnom garažom. Površina objekta uključujuči ljetnu kuhinju i spremišta je 130 m2, površina garaže je 45 m2 a okućnica ima 2057 m2
Kuća se sastoji prizemlja i tavanskog prostora, vanjske ljetne kuhinje i 2 spremišta. Kuća je građena 1969 te nadograđena i obnovljena od 2005 do 2007. Stambeni dio sastoji se od dvije sobe, kuhinje s blagovaonom, kupaone, ostave i hodnika.
Kuća je spojena na sve komunalne priključke, a grijanje je etažno plinsko. Instaliran je i klima uređaj. Objekt je useljiv odmah bez potrebe za ulaganjima ili obnovom. Dovorište je zaklonjeno od pogleda s ulice a u dvorištu se nalazi i lijepo uređen bunar s pitkom vodom.
Kloštar Ivanić kuća na prodaju smještena je na glavnoj ulici, i dobro je prometno povezana s glavnim prometnim pravcima. U blizini kuće nalazi se dućan, škola, vrtić, ljekarna, i svi potrebni sadržaji
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!