Opis Nekretnine

Sniženo

Sniženo sa 220.000 EUR. Tradicionalna Istarska samostojeća kuća smještena u naselju Ripenda, okolica Labina u istočnoj Istri. Kuća na prodaju Istra Labin okolica sastoji se od 2 etaže, ukupne površine 110 m² i okućnica od 1387 m². Prizemno se nalazi dnevni boravak s tradicionalnim kaminom, kuhinja, blagovaonica, te ostava. Na katu se nalazi dvije spavaće sobe (jedna veća i jedna manja-dječja) i kupaonica. Vrlo mirna lokacija.
Kuća je pogodna za stanovanje no, mikro lokacija kuće na kraju naselja i s dobro ograđenom okućnicom može biti posebno zanimljiva za bavljenje turizmom kao što su kuće za odmor ili smještajni kapaciteti kod lovnog turizma.
Zasebni pomoćni objekt na okućnici sastoji so od sobe, kupaonice i praonice. Okućnica je uređena is provedenim navodnjavanjem i dobro sklonjena od pogleda. Pripadajuće zemljište je unutar građevne zone moguća je daljnja gradnja (stambeni objekti – kuće). Kuća na prodaju Istra Labin okolica udaljena je od centra grada Labina 2.5 km, a od ljetovališta Rapca 6 km. Grijanje je centralno na plin (plinski spremnik na zemljištu). Ispred kuće nalazi se lijepo popločena terasa s nekadašnjom cisternom za vodu (bunarom), koja je ljeti u hladu ispod vinove loze.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji