Opis Nekretnine

Kuća na prodaju Kupinec, Klinča Sela, kuća na prodaju s 172,27 m2 na čestici od 1546 m2. Ova kuća katnica je građena 2008 i sastoji se od prizemlja i visokog potkrovlja. Prizemlje je uređeno i spremno za korištenje. Potkrovlje je u roh-bau i potrebno ga je dovršiti, te je moguće prilagoditi raspored prostorija. Potrebno je napraviti fasadu.
Prizemno se nalazi ulazni hodnik, kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak i kupaonica, te garaža s kotlovnicom. Na katu su raspored prostorija može prilagoditi budućim potrebama. Grijanje je na kruta goriva (peć na pelete). Na zemljištu je i gospodarska, pomoćna zgrada (Ljetna kuhinja i spremište) od 15,97 m2. Kuća ima priključke na struju, vodu i kanalizaciju.
Kuća na prodaju, Kupinec, Klinča Sela ima 1427 m2 uređenog i ograđenog dvorišta. Pogled je otvoren prema jugo-zapadu na okolne livade i šumarke. Lijepa, mirna i zanimljiva lokacija u prirodi, na oko 20 – 25 minuta vožnje od Zagreba i oko 5-7 minuta vožnje od Klinča Sela. Trgovina i autobusna stanica na oko 10-tak minuta hoda (linije ZET-a 162 i 169 Savski most – Kupinec)
Ako ste pronašli ovu nekretninu, oglašenu po nižoj cijeni, ista cijena vrijedi i kod nas. Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!