Opis Nekretnine

Novogradnja

Obiteljska kuća na prodaju Kanfanar Istra udaljena je 350 m od centra naselja, trgovine, ljekarne, pošte, kafića, restorana i ostalih urbanih sadržaja. Kuća od 149 m2 na čestici od 1442 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika s izdvojenim wc-om, dnevnog dijela s kuhinjom i ostavom, blagovaonicom i dnevnim boravkom s izlaskom na natkrivenu terasu. Noćni dio sastoji se od predsoblja, 3 spavaće sobe i glavnog kupatila. Uz kuću nalazi se izdvojeni objekt od 32 m2 u naravi uređen kao jednosobni apartman s kupaonicom.

Obiteljska kuća na prodaju Kanfanar Istra se nalazi na povišenom položaju, lagano iznad ceste Parkirna mjesta su smještena uz samu pristupnu ulicu. Ova lijepa montažna kuća nalazi se na mirnoj i ugodnoj lokaciji, 9 km od mora (Limski kanal). Kanfanar i ova nekretnina nalaze se u centralnoj istri na samo 15 min vožnje od Rovinja, 15 min od Pazina, 20 min od Poreča, 30 min Pula. Samo 2 km od glavnog prometnog čvorišta Istarskog Y.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji