Opis Nekretnine

Obiteljska kuća na prodaju Čučerje, 271 m2 s okućnicom od 412 m2. Kuća je izgrađena i 1977.g.
Prizemno se nalazi garaža za 2 automobila i kotlovnica. Na 1 katu je smješten dnevni dio s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupatilom, sobom i terasom. Na 2 katu je kupatilo, tri sobe i terasa.

Tavan je neuređen visine na sljemenu od 3,5 m. Prvi kat je dovršen no treba obnovu, 2 kat treba dovršiti. S obzirom na koncepciju kuće vrlo je jednostavna prenamjena u 2 stana.
Kuća se koristi tek povremeno i potrebna je obnova iste. Mirna lokacija udaljena oko 15 – 20 minuta vožnje do Zagreba. Zemljište/okućnica je smješteno iza kuće i u padu. Kuća se nalazi unutar obuhvata Kulturnog dobra, zaštićene povijesne cjeline Čučerja.
Obiteljska kuća na prodaju Čučerje, spojena je na gradsku kanalizaciju, vodovod i el energiju, Grijanje je putem centralnog grijanja na lož ulje. Plinski priključak je moguć. U blizini se nalaze trgovina, stanica autobusne linije 209, restoran, caffe bar, crkva, benzinska pumpa.
Pronašli ovu nekretninu, oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas. Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!