Opis Nekretnine

Na nekretnine oglašene u našoj ponudi, klijent zakupac, ne plaća agencijsku proviziju! Odlično uređena zgrada, sastoji se od 3 nadzemne etaže i podrumske etaže. Poslovna zgrada za najam Lučko je zgrada uredsko-poslovne namjene sa pomoćnim prostorijama u podrumu, čini jedinstvenu poslovnu cjelinu te je moguć zakup iste isključivo u cijelosti. Površina podruma iznosi 180 m2, a ostalih etaže 330 m2/svaka što ukupno iznosi 1170 m2 prostora. Uz zgradu je i manipulativno dvorište ukupne površine 8026 m2.
Lokacija je vrlo dobra, poslovna zgrada za najam Lučko udaljena je 3 minuta od autoputa, pristup za kamione je jednostavan u manipulativno dvorište za ukrcaj ili iskrcaj robe. Nadzemne etaže se koriste kao uredi, s time da je moguća prenamjena u izložbeni prostor ili slično. Na krovu zgrade uz klimatizacijski i sustav i sustav grijanja nalazi se i rekreacijski dio zgrade uređen u malo nogometno igralište .
Cijena zakupa je 10,5 EUR/m2 mjesečno + PDV.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji