Opis Nekretnine

Poslovni prostor, ulični lokal od 83 m² koji se sastoji od 2 etaže. U prizemlju se nalaze dvije prostorije; ulaz, predprostor i velika prostorija u visokom prizemlju sa balkonom te sanitarni čvor, ukupno 50,73 m².
U suterenu od 32,32 m² su 2 prostorije pogodne i za dio ureda i za skladište. Suteren je pokriven laminatom i funkcionalan je i provedeno je grijanje. Stepenište obloženo pločicama.

Poslovni prostor na prodaju Vrbik Zagreb je uređen vrhunskim osvjetljenjem, 2 klima uređaja, alarmom, rešetkama na ulazu i prozorima i balkonu. Dvorište je zajedničko i održavano.
Parking se nalazi ispred ulaza u poslovni prostor.

Ovaj je poslovni prostor multifunkcionalan, te prilagodljiv brojnim djelatnostima – koristio se kao javnobilježnički ured (postoji dio inventara) i pogodan je za svaku vrstu ureda, agencije, biroa, ordinaciju, knjigovodstveni ured, odvjetnički ured, predstavništvo te ostale razne namjene (frizerski/kozmetički salon, pogodan za edukacije, teretanu, atelje te druge djelatnosti ili kao skladište).
Poslovni prostor na prodaju Vrbik Zagreb smješten je na izvrsnoj lokaciji – u tramvajskoj zoni, blizina Općine Trnje, blizina katastra, fakulteta (Strojarski, Filozofski, Pedagoški, FER),caffee-a, restorana. Udaljenost do centra Zagreba 20-ak min pješice.
Pronašli ovu nekretninu, oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas. Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji