Opis Nekretnine

Na nekretnine oglašene u našoj ponudi, klijent najmoprimac, ne plaća agencijsku proviziju! proviziju! Poslovni prostor za najam Lučko u sklopu poslovne zgrade u Ventilatorskoj ulici. Zgrada se sastoji od prizemlja i 2 kata. Svaka od navedenih etaža može biti samostalan predmet zakupa.
Površina prizemlja odnosno prodajno-izložbenog salona iznosi 256 m2, površina prvog kata 400 m2, drugog kata 580 m2, što ukupno iznosi 1236 m2.
Zgrada posjeduje i teretni lift smješten centralno u zgradi, te prostor za druženje s kafeterijom u prizemlju zgrade. Etaže su otvorene bez pregradnih zidova i mogu se pregrađivati po potrebi zakupnika. Na svakoj etaži je i sanitarni čvor.
Uz zgradu je i manipulativno dvorište ukupne površine 8026 m2. Poslovni prostor za najam Lučko nalaze se na odličnoj i dobro prometno povezanoj lokaciji na 3 minute vožnje od autoputa, jednostavan pristup za kamione u manipulativno dvorište za jednostavan ukrcaj ili iskrcaj robe.
Cijena zakupa je 9,5 EUR/m2 mjesečno + PDV.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji