Opis Nekretnine

Poslovni prostor za najam Vrbik Poljička ulica. Smješten u prizemlju Stambeno poslovne zgrade iz 50-tih, uređen (2004) i spreman za korištenje te slobodan odmah.
Površina ureda je 25 m2 a sastoji se od jedne uredske prostorije, jedne manje prostorije, kuhinje i kupaonice. Lokacija je odlična blizu križanja Savske i Vukovarske ulice, dobro prometno povezana, u neposrednoj blizini tramvajske stanice(stanica na cca 180 metara udaljenosti linije 3, 4, 5, 13, 14, 17, 32, 33) u blizini je nekoliko fakulteta, katastar, sud, ”Zagrebčanka”, nekoliko ugostiteljskih lokala, knjižnica, općina Trnje i dr.
Zgrada ima 2 ulaza iz Poljičke ulice i te ulice Paule i Većeslava Miškine. Poslovni prostor za najam Vrbik Poljička ulica, pogodan je za uredski najam, npr. za predstavništvo, agencije, arhitektonski ured, odvjetnički ured, knjigovodstveni ured i slične namjene uredskog poslovanja.
Grijanje je podno etažno centralno na struju, ugrađen je alarm, protuprovalna vrata, PVC stolarija. Kuhinja je opremljena, a uredski namještaj je rađen po mjeri i uključen u najam.
Cijena najma je 250 Eur/mjesečno + režije + jedna mjesečna najamnina kao depozit. Plaćanje za jedan mjesec unaprijed.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji