Opis Nekretnine

Ova lijepa kuća površine 144 m2 izgrađena je 2007 godine i nalazi se u mjestu Kraj na otoku Pašmanu, udaljena samo 300 m od mora. Sastoji se od prizemlja i potkrovlja s dvije odvojene stambene jedinice. U svakom stanu prizemno se nalazi natkrivena terasa, dnevni dio s kuhinjom, blagovaonicom, d. boravkom i kupatilom, a u potkrovlju soba i loggia. Uz kuću je i uređeni vrt od cca 250 m2.
Kraj je malo, pitomo i vrlo mirno mjesto 3 km udaljeno od mjesta Pašman i 5 km od Tkona. U blizini kuće nalazi se poznata pješčana plaža Tratica. Najbliža trajektna luka je Tkon povezan s biogradom na moru. U blizini kuće ima prekrasnih uvala i plaža s kristalno bistrim morem, Pašmanski kanal s desecima otočića. Krajolik je ugodan s mnoštvo vinograda i maslinika, te ljekovitog i aromatičnog mediteranskog raslinja.
Ova kuća idealna je za zaljubljenike u prirodu, i nudi savršeno mjesto za odmor tijekom ljetne sezone ali i vikenda. Kuća je korištena i za ljetni tip najma te postoji kategorizacija iste. Moguća je i zamjena za apartman uz nadoplatu. Osim kupnje kuće, moguće je kupiti susjedno građevinsko zemljište od 414 m2 (50.000 EUR).
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji