Opis Nekretnine

Na nekretnine u našoj ponudi, kupac, ne plaća agencijsku proviziju! Vrlo zanimljiva samostojeća kuća na prodaju Gračani površine 237,22 m2 (bruto razvijena površina 280,98), izgrađena na parceli od 660m2. Sastoji se od suterena, visokog prizemlja, potkrovlja i tavana.
Suteren površine 62.80 m2: kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupaona i wc, stubište. I kat površine 69,73 m2: kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupaona i toalet, stubište, balkon i terasa. Potkrovlje površine 63,47 m2: kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupaona i toalet, stubište, dva balkona. Tavan je površine 27,80 m2. Uz suteren/prizemlje nalaze se i 2 spremišta ukupne površine 13,42 m2.
Kuća je u visokom roh-bau stanju izgrađenosti, s time da je kompletno dovršena izvana: fasada s stiroporom kao izolatorom, svi prozori u pvc profilima s izo-staklom.
Grijanje je predviđeno etažno plinsko postavljeno do 1 faze (potrebno postaviti radijatore i boiler). Podovi su većimo dovršeni (keramika u kupatilima i kuhinji, laminati u sobama i hodnicima) osim stubišta, zidove treba oličiti. Ova Samostojeća kuća na prodaju Gračani je smještena u mirnom dijelu Gračana, u blizini tramvajske stanice, autobusne stanice, ljekarne, Zubarske ordinacije, vrtića, shopping centra Meridijan, šetnica na Sljeme, “Tunela”, 10-tak minuta do centra grada.
583 m2 okućnice, ograđeno i s nekoliko voćki posađenih. Kuća se može koristiti kao cjelina ili zasebno po stanovima, no pogodna je i za poslovno korištenje za npr. hostel zbog blizine turistički interesantnih sadržaja, šetnica na Sljeme, Tunel Sljeme, staza za snježnu kraljicu. Vlasništvo uredno.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!