Opis Nekretnine

Na nekretnine oglašene u našoj ponudi, klijent kupac, ne plaća agencijsku proviziju! Podsused, Jambrišakov odvojak. Samostojeća kuća na prodaju Podsused. Obiteljska kuća sa 2 stana ukupne površine 367.03 m2. S zasebnom garažom od 39 m2. Pripadajuće dvorište 444 m2 .

Kuća se sastoji od prizemlja, kata i visokog tavana. Površina prizemlja iznosi 135.46 m2 a sastoji se od četverosobnog stana (3 spavaće sobe, d. boravak s blagovaonicom i kuhinjom, hodnik te kupatilo). U sklopu prizemlja je i ostava. Unutarnjim stepeništem dolazi se na kat površine 147.53 m2. Na katu je četverosobni stan s 3 spavaće sobe, d. boravkom s blagovaonicom i kuhinjom, kupatilo, hodnik, 2 balkona i loggia. Tavan je neuređen, površine 84.24 m2. S obzirom na visinu tavana, prostor je moguće prenamijeniti u još jedan stan.

Samostojeća kuća na prodaju Podsused građena je 1981, a zadnja obnova, stan na katu, rađena je 2007 g. Grijanje je na kruto gorivo, sva ostala infrastruktura spojena (el. energija, kanalizacija, vodovod, telefon)
Kuća je na odličnoj lokaciji u blizini javnog prijevoza (autobusne linije 121 i 133). Mirna ulica, bez puno prometa. Na par minuta vožnje od nekoliko shopping centara. Vrlo zanimljivo za više obitelji ili veću obitelj. Moguće je postojeći objekt prenamjeniti i dobiti 3 stana. tj. 1 stan po etaži svaki s zasebnim ulazom sa stepeništa.

Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji