Opis Nekretnine

Izdvojeno

Strogi centar Pule na 150 m od Pulske Arene i 190 m od rive i mora. „Građanski” stan na prodaju Pula Strogi centar grada, smješten u povijesnoj jezgri. Površina stana je 140,88 m2 + dodatnih 32 m2 terase na koju je moguć pristup isključivo iz stana. Stan je na prvom katu od ukupno 3 etaže zgrade građene 1937 a sastoji se od 4 velike sobe/prostorije, ulaznog prostora / hodnika, kuhinje s blagovaonicom, kupatila, zasebna WC-a, velike ostave 2 balkona/terase. Sve prostorije stana osim ostave imaju prozor. Orijentacija stana je zapad i istok. Ovaj krasan, svijetli, stan visokih stropova (3.40 m) u samom srcu Pule s pogledom na Arenu, Rivu i more rijetkost je na tržištu.

Stan na prodaju Pula Strogi centar grada smješten je na izvrsnoj lokaciji, u urednoj i održavanoj zgradi s lijepim pogledima. Stan je izuzetna prilika za investiciju za poslovne djelatnosti, npr: predstavništva, odvjetnički uredi, medicinske ordinacije, razni vidovi uredskog poslovanja i sl, a kao prednost stana potrebno je naglasiti mikro-lokaciju stana te terasu skrivenu od pogleda s ulice.

Stan je prostran, s velikim staklenim površinama, 2 terase/balkona, svijetao te pogodan za prilagođavanje vlastitim potrebama. Grijanje je putem plinske peći i/ili eletrične energije, u neposrednoj blizini svih gradskih sadržaja, restorana, caffe barova, Rive, javnog prijevoza, povjesne Pule te njezine znamenite arene.
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas. Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!

Podaci o Lokaciji