Opis Nekretnine

Ova nekretnina trenutno nije dostupna.
Featured

Na nekretnine oglašene u našoj ponudi, klijent kupac ne plaća agencijsku proviziju! Stan na prodaju Trešnjevka, Nova Cesta, smješten na 2 katu od 18 katova. Površina stana je 82,86 m2. Ovaj 3-sobni stan sastoji se od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, ostavom i malim balkonom, dnevnog boravka, predsoblja, 2 spavaće sobe, kupaonice i zasebnog wc-a.

Sobe su velike i prostrane, a jedna je s garderobnim dijelom. Stan je funkcionalnog rasporeda s odvojenim dnevnim i noćnim dijelom no potrebno ga je obnoviti i osvježiti. U podrumu je spremište. Orijentacija stana je jugozapad.

Stan na prodaju Trešnjevka, Nova Cesta

Zgrada je građena 1967 godine. Grijanje je putem toplane, a dnevnom boravku je instaliran klima uređaj. Ugrađeni su razdjelnici i termo ventili. Parking je ispred zgrade (2 zona). Za obnovu zgrade su odobrena sredstva sufinanciranja (nova PVC stolarija i fasada s kamenom vunom). Ulazni hodnik zgrade je obnovljen 2016 godine, postavljen je video nadzor i prilagođen je osobama s invaliditetom.

Lokacija je odlična radi blizine infrastrukture, tržnice, banke, dvorane, shopping centra, pošte, a u blizini važnijih prometnih pravaca. Stan na prodaju Trešnjevka, Nova Cesta, izvrsna je prilika za obitelj s djecom, u blizini škole, vrtića, trgovine, javnog prijevoza (tramvaj i bus).

Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!