Opis Nekretnine

Na nekretnine u našoj ponudi, kupac, ne plaća agencijsku proviziju! Zemljište na prodaju Brinje, Lika. U malom selu Vodoteč, okolica Brinja, građevinsko + poljoprivredno zemljište + šuma površine 104.320 m².

Ovo lijepo zemljište smješteno u srcu Like oko 15 minta vožnje od izlaza s autoputa. Zemljište je smješteno na mirnoj lokaciji u blizini sportsko-rekreativnog centra Bjelolasica. Udaljeno od Zagreba oko sat i pola vožnje, također oko sat i pola vožnje od Rijeke. Zemljište je na oko pola puta od Zagreba do Zadra.

Manji dio zemljišta oko 1216 m2 je građevinsko zemljište (sa ucrtanom starom kućom u ruševnom stanju – samo temelji postojeći) ostalo su pašnjaci i šuma. Dostupan priključak struje i vode. Zemljište je zbog svoje lokacije izuzetno pogodno za razvoj rekreacijskih i turističkih sadržaja, posebno za npr uzgoj konja, OPG-e za uzgoj različitih poljoprivrednih kultura, razne oblike Eko turizma (pogotovo turizma koji nudi boravak u netaknutoj prirodi) ili ekološkog uzgoja poljoprivrednih kultura. Pogodno i za farme ili slične djelatnosti.
Zemljište na prodaju Brinje, Lika nudi vrhunske mogućnosti za razvoj djelatnosti vezanih uz i za prirodu. Lokacija je lako dostupna zbog blizine autoputa te relativno kratke udaljenosti od gradova kao što su Zagreb, Rijeka i Zadar (aerodromi, morske luke)
Pronašli ste ovu nekretninu oglašenu po nižoj cijeni? Ista cijena vrijedi i kod nas! Potrebne su Vam dodatne informacije? Nazovite nas!