Agencija za nekretnine Pistacio nekretnine

Nakon 8 godina rada na tržištu nekretnina na području cijele Hrvatske sa stranim i domaćim kupcima u agenciji Sfinga nekretnine, odlučili smo se upustiti u avanturu i osnovati vlastitu Agenciju za nekeretnine. Želja nam je poslovati po svim pravilima struke i zakona ali i unijeti evolucijski način poslovanja. Usluge prilagoditi kupcu, upotrebljavati najnovije multimedijalne alate i pronaći partnere za uspješnu suradnju.

Pružamo usluge oglašavanja nekretnina na najefikasnijim lokacijama, posredujemo u kupoprodaji, rješavamo provjeru papirologije, energetskog certifikata i mnoštvo drugih usluga vezanih uz nekretnine.

Naš cilj je uvesti novi još profesionalniji način poslovanja i spojiti najbolju moguću nekretninu s njenim kupcem, tada naša nagrada neće biti samo novčana nego i duhovna. Cilj nam je profesionalno obavljanje posla na zadovoljstvo svih koji u njemu sudjeluju.

Licencirana agencija za nekretnine

Nekretnine Pistacio osnovana je 2015. godine u Zagrebu. Agencija posluje u sklopu tvrtke Pistacio d.o.o.

Upisani smo u registar ovlaštenih posrednika u prometu nekretninama pri HGK rješenje br: Klasa:UP/I-330-01/15-01/46; Ur.br:526-05-01-01-01/2-15-4. Sukladno zakonskim uvjetima, Agencija Nekretnine Pistacio osigurana je od rizika pri osiguravajućem društvu Generali osiguranja d.d. Potpisnici smo kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina pri HGK.

Želja nam je postati jedna od vodećih tvrtci, agencija za nekretnine na području poslovanja nekretninama. Svoje usluge trudimo se pružati po najvišim standardima, te u posredovanju prometom nekretnina posebnu pažnju poklanjamo svakom klijentu bez obzira na obim potrebne usluge.

Naša vizija – Biti prvi izbor za svakoga tko treba stručnu pomoć pri poslovanju nekretninama. Želimo pružiti izvanrednu razinu usluga za naše klijente, te besprijekorno i ugodno iskustvo.
Preko 50% našeg poslovanja dolazi iz preporuka isporukom izuzetne usluge našim klijentima.

Naša misija su naši klijenti. Najvažniji dio našeg poslovanja. Fokusirani smo na pružanje najbolje moguće usluge, trudeći se proces transakcije nekretnina olakšati i učiniti ugodnim iskustvom.

Naše poslovanje – pruža one-stop uslugu za sva pitanja koja se odnose na nekretnine, temelji se na viziji biti najbolji u našoj profesiji, u pogledu usluga i rezultata.

Naše usluge obuhvaćaju:

Posredovanje pri prodaji, kupnji, najmu i/ili zakupu stambenih prostora, stanova, kuća, poslovnih, uredskih, industrijskih i skladišnih prostora, te zemljišta za klijente prodavače.
Pružamo usluge potrage za nekretninom te provjere legalnosti i dokumentacije nekretnina za klijente kupce, najmoprimce ili zakupoprimce.
Usluge prezentacije, obrade podataka, slikanja, i objave te marketinška promidžba i vođenje prodaje za klijente prodavače, najmodavce ili zakupodavce.
Usluge savjetovanja pri razvoju i plasiranju na tržište projekata novih nekretnina i/ili obnove postojećih nekretnina.
Usluge savjetovanja pri investicijama u tržište nekretnina..

U suradnji s partnerskim tvrtkama, možemo pomoći i kod slijedećih usluga:
– Energetsko certificiranje nekretnine.
– Građevinske procjena nekretnina.
– Usluge projektiranja objekata.
– Nadzor gradnje.
– Etažiranja.
– Kreditiranje kupovine Nekretnine.
– Osiguranja Nekretnina.

Za detaljnije informacije stojimo na raspolaganju, bez obaveze suradnje.

S poštovanjem,
Danijel Cukarić, direktor